SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[low carb] Pomidor faszerowany ricotta, parmezanem, bazylia i pinia

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4910

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 230 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1001
Skladniki

1 duży pomidor wydrążony
1 łyżka orzeszków pinii
6 listków bazylii
80g ricotty
2 łyżki parmezanu
1 łyżka oliwy z oliwek
2 łyżki kaparów
Sól, pieprz

===============

1. Orzeszki pinii uprażyć na suchej patelni (uwazac, zeby sie nie zjaraly) i dac im ostygnac

2. Ricotte wymieszać z parmezanem, orzeszkami pinii, posiekana bazylia, kaparami i oliwa, doprawić sola i pieprzem





3. Pomidora wydrazyc lyzka i nafaszerowac. Najlepiej wstawić na pół godziny do lodówki. Pomyslalem ze dobrze by go bylo obrac ze skory zalewajac wrzatkiem

Wciagamy :)
Jest mniam :)

Tutaj pomidor nafaszerowany + tuna a'la Smokealot




===============

Gramatura mojego pomidora faszerowanego :

Kapary 10
Oliwa z oliwek 18
Orzeszki pinii 11
Pomidor 194
ricotta 73
Ser, Parmezan 6
bazylia 2


Wartosci odzywcze
Bialko 12g
Tluszcz 37g
Wegle 10g
Kcal 413
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 904
tralalalala próbna wiadomoć w nieczytanym od dawna temacie lalalal .... nci bić ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 413 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2746
gdzie kupić wydrążony pomidor
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 335 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11020
w każdym mięsnym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
qrak12345
w każdym mięsnym




a wydrążoną paprykę też mają?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[Low Carb] Losos w sosie oliwkowo, kaparowo-koperkowym

Następny temat

Gainer domowej roboty

WHEY premium