No nie widziałem bo nie mogłem,ale teraz obejrzałem...ach za***ista walka,no super.Sog
Trza być twardym, nie miętkim!
1229090975000
bebz
Wysłana - 12 grudnia 2008 16:32
Czarny widzę pewny siebie do końca, a tu peszek. Dobrze, że nasz rodak boksuje na tak wysokim poziomie, szacunek należało mu się zwycięstwo moim zdaniem, oby tak dalej TOMEK!
<<ICI LA LUNE>>
1229095937000
słaby 56
Wysłana - 12 grudnia 2008 17:07
Adamek jest supertechnikiem według mnie.Oglądam dopiero 7 rundęWalka ciekawa,choć w 4 rundzie Tomasz A. lekko przysnął,chyba,że chciał,żeby Cunningam lekko się wystrzelał i stracił nieco energii.Dzięki za wklejenie walki.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
1229098067000
greg 82
Wysłana - 12 grudnia 2008 17:12
Ja to oglądałem jako kibic polskich bokserów w nocy ale punktowo na spokojnie jeszcze raz oglądając walkę licząc mógł być remis, albo nawet lekkie zwycięstwo USS
Tomek miał dużo szczęścią, gdyby Cunn miał ciut mocniejszy cios to by raz Adamek zaliczył nokdaun a po tym wynik byłby inny... U Adamka leży obrona Cunn trafił go kilka razy idealnie czysto w szczęke, fakt ma mocną szczenę Adamek, ale moim zdaniem za często pozwalał się trafiać. Wyglądał gorzej niż w walce z Bellem, nie balansował dobrze, był spięty, jedynie widać było, że jest silny i uderzenie ma mocne...
Teraz najfajniej jakby zaczął jakieś unifikacje, rewanż z Cunnem mu się kompletnie nie opłaca, bo następnym razem może nie pójść tak dobrze, tak samo do HW to nie wiem po co on chce iść, tam nie będzie jak z Cunnem, że dostanie w szczęke czysto i będzie stał, tylko dostanie raz, dwa potężne ciosy i narazie. Niech zostanie w cruiser i zamiata tu resztę
Walka bardzo dobra,głównie z tego podu,że Tomek wygrał Jak dla mnie 7 rund z 12,dla Adamka dość wyraźnie.Cieszę się z tego zwycięstwa.
Teraz niech pomyśli nad walką o pas WBO,który nie należy do nikogo(wakat).
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
1229098777000
AdamV
Wysłana - 12 grudnia 2008 17:58
szczerze mowiac to tak jak greg 82 mowi on nie ma szans na sukces w HW :) dostanie dwa mocniejsze i po nim
"Walcz z sercem ale używaj tez głowy" Zapasy - Stoczonych Walk : 10
1229101132000
Masertiger
Wysłana - 12 grudnia 2008 18:07
Niewielu może pamięta, że Steve Cunningham dwukrotnie walczył z Krzysztofem Włodarczykiem. 25 listopada 2006 roku w Warszawie przegrał, ale zrewanżował się rywalowi 26 maja 2007 roku w Katowicach. 29 grudnia 2007 roku zdobył trofeum federacji IBF.