Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

[S] Atlas do ćwiczeń York Megamax 3001

Hudi

Wysłana - 05 września 2009 11:34    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

To nie jest zdjęcie mojego atlasu.

Tak jak w temacie. Do sprzedania mam atlas york model megamax 3001. Pozbywam się go na życzenie jednej osoby z powodu braku miejsca. Jedyne czym się różni od tego ze zdjęcia to siedzisko (inny rysunek) oraz inny kształt rączek w tylnej części(zamiast okrągłych gąbek są takie płaskie). Brakuje też instrukcji , ale oryginalne foldery się zachowały.

Nie mogę go złożyć bo sam nie mam miejsca . Zaręczam, że jest sprawny bo jeszcze niecały rok temu był złożony i używany. Postaram się dziś lub jutro wkleić zdjęcia różniących się elementów oraz ogólnego stanu zachowania atlasu.

Oferty proszę pisać w postach poniżej. W razie pytań GG 4467700 lub mail 1hudi1@wp.pl

Odbiór oczywiście osobisty.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 września 2009 12:12 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

33cm

Wysłana - 05 września 2009 12:12    Edytuj Cytuj
daj foto tego atlasu

skąd jesteś?

cena?

Hudi

Wysłana - 05 września 2009 12:21    Edytuj Cytuj
Złożonym nie dysponuje ale gwarantuje, że oprócz tego co napisałem nie różni się niczym. Fotki wkleję jak skołuje aparat, bo braciak zabrał na wycieczkę. Okolice Białegostoku - Łapy.

Zorientowałem się dokładnie odnośnie modelu jaki sprzedaję i okazało się, że nie jest to model 3001 ( dlatego kilka części nieznacznie się różniło ). Jest to model 3301. Wyprodukowany w Kanadzie. W bardzo dobrym stanie. Udało mi się również zdobyć instrukcję. Niestety w związku z tym muszę podnieść cenę z 700 do 900. Jeśli kogoś cena zadowala proszę o kontakt na maila lub gg. Poniżej kilka fotek prezentujących ten atlas na żywo.

http://www.aukcjoner.pl/gallery/001407683-Atlas-York-3301.html#I1

Prosiłbym również moda o zmianę tematu na [S] Atlas do ćwiczeń YORK 3301

Zmieniony przez - Hudi w dniu 2009-09-18 21:38:06

Hudi

Wysłana - 06 października 2009 07:43    Edytuj Cytuj
Podbijam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=762499726

Tym razem udało mi się złożyć atlas - co prawda w domku działkowym ale jednak. Oczywiście załączone fotki są real.
Zapraszam do kupna.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

[S] Atlas do ćwiczeń York Megamax 3001

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.