Wcale nie będzie łatwo, Austryjacy ładnie się zaprezentowali przeciwko Chorawom, za wyjątkiem początku meczu. Będzie to równie ciężki mecz jak ten wczorajszy ale 3 punkty chyba bardziej realne. Ten mecz jednak już w domu będe oglądał
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -
1213008368000
susik_89
Wysłana - 09 czerwca 2008 12:48
muszą wygrać i zagrać z Chorwatami o wyjście z grupy
tez mysle, ze jest szansa na zwyciestwo Austriacy dobrze zagrali koncowke z Chorwacja, ale bylo to glownie spowodowane slaba postawa Chorwatow w tym, za bardzo sie rozluznili, Polacy raczej tego bledu nie popelnia. Powinnismy od poczatku do konca agresywnie napierac.
ciekawe czy beda jakies zmiany personalne w pierwszej jedenastce. chyba tylko Roger za Zurawskiego
Polska widze jest na tyle dobra że naprawde i przegraną biore pod uwage (niestety). Jednak wiem że stać ich na ugranie 3 pkt chociaż te 1:0 niech wymęcza profesjonalisci wielcy
Rogerski muuusi zagrać od 1 minuty . Wszędzie bede to pisał gdzie się da bo ten koles wnosi sporo jakosci do naszej gry co bylo widać idealnie np. wczoraj .
Żurawskiego bym zostawił na Austrie pomimo wczorajszej szarzyzny jaką nam zaoferował . Chociaż na te 45 min. Potem ewetulanie wszystko na jedną karte Zahorski i niech sie dzieje wola Boga
Praca trenera jest jak molo , kiedyś się kończy :)
1213010317000
Kosiak07
Wysłana - 09 czerwca 2008 13:31
mam nadzieje ze "rozjedziemy" austrie chociaz 1:0 3 pkt musza byc, jezeli nie to sprawdzi sie stare powiedzenie ze:
polacy graja pierwszy mecz otwarcia drugi mecz o zycie trzeci o honor
Zawsze były te 3pkt wywalczone na tych MŚ 2oo2 , 2oo6 wiec jak nie teraz z Austrią to kiedy z Chorwacją niby ? Jeszcze bedzie tak i Austria się wyśliźnie z tej grupy bo Germańce moga im ofiarowac tyle pkt ile bedzie im potrzeba .
Zmieniony przez - Chilavert w dniu 2008-06-09 13:33:55
Praca trenera jest jak molo , kiedyś się kończy :)
1213011165000
SZYMON200
Wysłana - 09 czerwca 2008 13:34
Wedlug mnie bedzie ciezko wyjsc z grupy z austria jescze jest szansa wygac ale z chorwacja juz bedzie trudno.
1213011272000
Kosiak07
Wysłana - 09 czerwca 2008 13:36
ja bym powiedzial ze bardziej obawiam sie meczu z austria niz z chorwacja, bo chorwaci szczerze nic specjalnego nie pokazali mimo wygranej