Witam na wstępie chciałem przeprosić za niesystematyczne prowadzenie dziennika ale miałem kilka powodów.
M.in. od razu po feriach trafiliśmy na odstrzał jeśli chodzi o naukę 5 spr w tym tygodniu i małe problemu z koleżanką.
Jutro myślę że wrócę do prowadzenia dziennika.
Ogólnie jestem już po drugi treningu i 3 dniu dobrego odżywiania wszystko wraca powoli do normy.Waga aż tak nie spadła bo waże 81,5kg , więc myślę że spokojnie odrobię z 1,5kg Suplementy będę brał od Niedzieli , teraz lecę na Zielonej Herbacie

.Pierwszy trening mnie o mało nie zabił

ale już jest lepiej. Nie żałuje że balowałem bo chociaż wypocząłem i nabrałem chęci do siłowni.
Mam dla was kilka fotek odnośnie , sylwetki.
Zdjęcia sam robiłem wiec łatwo nie było , następną sesje walnę już z kuzynem który mi pomoże robić fotki.
Chciałem jeszcze przytoczyć słowa które zarzucił mi Hakla ( na której tam stronie)Nie czytałem też dziennika itd. po prostu przeglądałem twoje foty z przed półtora roku z testu któregoś i wyglądasz tak samo jak wtedy nawet z tego co widziałem wymiary są podobne Półtora roku z testu było tak

Obecnie wydaje mi się że poprawiła się dużo , ręka , klatka plecy , nogi i także nabrałem trochę mięsa. Masz prawo mieć własne zdanie i je szanuję ale też ja mam prawo nie zgodzenia się z tym

Ogólnie tak prezentuje się na dzień dziejszy
Myślę że jak wejdą odżywki to nieco się poprawi , także aero zobaczymy co zrobi.