W sumie lekki treningowy , ogólnie jestem zadowolony bo dałem nogą popalić to samo z aeorobami. Treningu nie wpisuję iż wpisywany był ostatni razem , to był bonusowy. Ogólnie od tego tygodnia 3 dniowy trening , zamieniam w 4 dniowi bez szczególnych modyfikacji. Jutro klatka+triceps+brzuch.. Micha trzymana przyzwoicie , matka zrobiła łazanki wiec dadotkowe kcal
Pozdr
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2009-12-12 17:00:35
wyciskanie sztangielek na ławce skośnej głową do góry 3 serie
20kgx12 23kgx10 24kgx8
rozpiętki na ławce poziomej 3 serie po 12.
14kgx12 14kgx12 14kgx12
francuskie wyciskanie sztangi zza głowy 4 serie 16,14,12,10.
30kgx12 33kgx10 35kgx8 36kgx6
prostowanie przedramion w opadzie tułowia 3 serie po 12-14. 14x10kg 14x10kg 14x10kg
PROSTOWNIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKĄ W OPADZIE TUŁOWIA
12kgx14 12kgx12 12kgx10
Info: Dziś trening postanowiłem zrobić sztangielkami , dodatkowo do klatki zrobiłem 2 serie sztango i w chu*** pompek Cycki fajnie się napompowały , triceps też nie narzekam. Trening bardzo dobry oczywiście na koniec brzuch.
Poniedziałek i wtorek off Środa Plecy+Biceps Czwartek ( moze bo koncze o 18 lekcje) Barki+Kaptury Sobota Nogi Niedziela klatka+triceps
Ogólnie Nako jest więcej niż połowa , HP mam połowę z poprzedniego cyklu , czyli wychodzi na to że muszę dokupić tak z 400gram kreatny. Cykl będzie długi bo to jest dobry okres do masowania
Smak orange nie najgorszy , czuć tą chemię. Rozpuczalność bardzo dobra. Pompa także jest dobra , ogólnie nie żałuję że kupiłem ten suplemen. Za takie pieniądz bardzo się opłaca.Jedna puszka starczy mi na całe 3 tygodnie albo i trochę więcej. Dawkuje codziennie po 20gram 2x czyli 40gram codziennie , nawet w DNT.
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2009-12-13 13:24:28
Co do N.A.K.O jest zaskoczony pozytywnie iż naprawdę myślałem że to gówno. Nie miałem kasy to je zakupiłem , prawda tonący brzytwy się chwyta a cykl było trzeba już zacząć bo wyglądało się jak suchar.. Ogólnie jestem zadowolony bo nie żałuje że kupiłem go.Posiada nawet dobre ilości akkg chyba jak się nie mylę jest tam 3 gram. Kiedyś na pewno go kupie i jestem już znowu przekonany że suplementy najlepiej na sobie stosować i nie patrzeć na opinie innych. Bo nako nie miało zaciekawych opinii i znowu bym się przejechał na głupocie innch. To samo jak kupiłem najtanszą kreatynę , połowa opinii było typu uja przytyłem gówno nie opłaca się.. Ja przytyłem w 42 dni 3,5 kg i bylem zadowolony , chociaż nie było to imponujachy wynik, poza tym masowałem latem a wiadomo jak ciężko się zdobywa kg latem.. No ale tu już inne czynniki dominują niż sam suplement.. np odżywianie itp.
Ja polecam
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2009-12-13 15:23:11
14,15,16 dni cyklu. W tym dwa były nietreningowe dwa dni nie wpisywałem się ponieważ nie były to treningowe dni. Natomiast skrócę wam w kilku zdaniach. Obecnie jeszcze mniej snu niż w ostatnim tygodniu , micha taka sobie , ale podstawy są trzymane. Czasem po prostu nie mam czasu zrobić sobie porządny posiłek. Zakuwam do 3 w nocy a o 7 mam autobus do sql... Ale mówię sobie ten tydzień jest dla mnie rzeźnicki.. . Przyszły tydzień jest lajtowy więc i miska będzie na 100% i regeneracja na 100%. Bcaa jest teraz bardzo mi przydatne , odgrywa dużą rolę iż mimo krótkiego snu dobrze mnie regeneruje
Dzisiejszy trening. Plecy biceps
podciąganie się na drążku szerokim lub wąskim chwytem 3 serie max.
Nad chwytem 10 9 8
Podchwytem 12 10 10
Wiosłownaie sztangielką
30kgx12 30kgx10 34kg8 36kgx6
Martwy Ciąg 12 10 8
60kg rozgrzewka z 12-13 razt
70kgx12 80kgx10 85kgx8 90x6
uginanie przedramion ze sztangą łamaną (podchwyt) 3 serie 12,10,8.
12x29kg 10x31kg 8x34kg
UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ STOJAC PODCHWYTEM:
30kgx14 30kgx12 35kgx10
UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI *młotki*
14kgx12 15kgx10 16kgx8
UGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKĄ 11kgx14 11kgx12 11kgx10
Info: Mimo że chodzę jak zombi , myślę że robię dobre treningni. Siły było na 80% , więc na 100% myślę że 100kg poszłoby w martwym i 40kg na wiosło. Oczywiście nie kalecząc techniki. Jutro jak wcześniej pisałem nogi , piątek barki , niedziela klatka i triceps.
NOKO mam jeszcze spokojnie na 2 tyg i horse powera tak z poł puszki..
Zdjęcie HP
Ps: W piątek nadrobię kilka dzienników , które systematycznie odwiedzam więc się nie martwcie
Pozdr.
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2009-12-16 22:39:51
Ogólnie ZMA mi nie jest potrzebne , nie mam problemów z zaśnięciem , gorzej z regeneracją. Kiedyś na pewno spróbuję ( poza tym gdzieś wyczytałem że stosuję się ten suplement po 21 roku życia ale nie wiem czy to prawda).Ogólnie ten suplement ma podzielne opinie , więc nie ciągnie mnie narazie do niego, tym bardziej że do tanich nie należy. Wolałbym już ostrowie kupić . Na noc stosuję Znicas Forte 1 tabletka i 2 talbetki magnezu z witaminą b6 czyli tak zwane apteczne ZMA . Co do Bcaa też stosuję w DT przed treningiem oraz po . W DNT nie ruszam. Niestety bcaa starczy na niecały tydzień. iż miałem pół puszki.
Ja idę dalej ślęczyć przed książkami. Zaraz będę wpierdzielał twarożek Pozdr.
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2009-12-17 00:44:22