Szacuny
900
Napisanych postów
2260
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
174890
carb nite - w wersji fat wysoko + wegle wysoko - sol robił to tylko na podtrzymanie formy (stagnacja formy).
Ja bym wywalił póki co fat night (to można zrobić, raz na 3-4tyg), i zrobił co 7dni ładowanie nisko fat, wysoko wegle, średnio-nisko białko.
Szacuny
38
Napisanych postów
646
Wiek
42 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
81602
solaros
Plus bzyku - czego nie odpuszczę- jakieś #40% traci fatu podczas obróbki. Więc jak dobrze trafisz to na 109g masz 1 czy 2 gramy fatu. Dziś i kurator przeszedłem się po biedronce i znalazłem 3 "ready to eat" schab gdzie miały od 1,5 do 3g. Więc ten tego.....
No w sumie jak takiego schabowego się usmaży w 5g tłuszczu a nie żeby pływał to wyjdzie gites ale to trzeba zrobić samemu bo taki kupno schabowy to ma tyle fatu ze hoho
Mi żona schabowe robi w cieście naleśników bez grama tluszczu i wychodzą bardzo dobre
Szacuny
38
Napisanych postów
646
Wiek
42 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
81602
lodzianin1
Podaj przepis bo tak nie jadlem
Robisz ciasto jak na zwykłe naleśniki schaba rozbitego maczasz i na patelnie ryby tez tak robię tylko najlepiej patelnia tefala żeby była albo jakaś dobra bo wtedy piecze się bez tłuszczu i nie przywiera
Szacuny
13
Napisanych postów
43
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
3648
To ja polecam zrobi ciasto jak na nalesniki plus doprawic je pikantnie, wlac do michy i wrzucic w to miecho pokrojone w dlugie paski. Tak wytaplane na blache i do pieca.
Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
Pisałem gdzieś.
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
3
Napisanych postów
206
Wiek
33 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15760
A zamierzasz może w przyszłości napisać jakiś art na temat BPS? Nawadniania itd? Lub może szczegółowo opisz jak to u CB wyglądało, myślę że wiele osób jest ciekawych Twojego podejścia do tej kwestii patrzac na Twoje podejście do jedzenia :)