SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] MissInvincible w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 238569

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1362 Napisanych postów 3570 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 55653
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Malinowa, Melo


Nie mam lepszego zdjęcia ale danie jest pyyyyyszne. Leczo z dyni, papryki i cukini z soczewicą inspirowane przepisem z bloga kwestia smaku.
Plus mięso z udek kurczaka z rozmarynem omomom

1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 241156
następnym razem zapamiętać: nie wchodzić na głodnego :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Dobra, jestem ze zdjęciami z weekendu

Jajecznica z chorizo i dodatki

pozdro dla fanów Suits





""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Jajecznica z chorizo nr 2

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Jajecznica z boczkiem i bułą (nie moja )

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4448 Napisanych postów 35741 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 262824
Jajecznica z chorizo wychodzi bardzo smaczna, lubie
przy okazji fajna odmiana dla boczku
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Pasztet z kurczaka z rosołu z przepisu Malinki

Dla mnie w bułce z mikrofali i serem kozim

I dla masującego w białych bułach, z buraczkami







""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
K_PS
Jajecznica z chorizo wychodzi bardzo smaczna, lubie
przy okazji fajna odmiana dla boczku


dokładnie, z chorizo jest swietna !


Tu taki pseudo rosół, z mięsem z udek, dużą iloscią pora i pietruszki

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Pulled beef .... to jest to


Wołowinę (u mnie 1,2kg topside -wg wujka google po polsku jest to ; " mięso z lędźwiowej części półtuszy wołowej, między rostbefem, a krzyżową") posolić , popieprzyć, dodać 2-3 łyżki sosu worcestershire i obsmażyć z dwóch stron po 3-4 minuty. Włożyć do naczynia żaroodpornego, zalać 1/2 litra bulionu wołowego i wstawić do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika. Piec ok 5h, pod przykryciem.
Po rozerwaniu wołowiny na kawałki, wymieszałam ją z bulionem, w którym się piekła i zostawiłam w gorącym piekarniku na kolejne pół h.

Tu na kanapce z domowym sosem BBQ i musztardą.







2

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Weekendowe konkursy z kuchnia SFD Styczeń -wyniki

Następny temat

Jajka ze wsi czy z supermarketu cena-jakość?

WHEY premium