Odin, mam takie pytanko, mianowicie: W lutym zaczynamy z Sevrondem plan silowy Sene, skonczymy go jakos po 3.5miesiaca. Potem chcialbym zrobic lekka wycinke i tutaj rodzi sie pytanie, jakie powtorzenia stosowac, czy stosowac tez superserie, serie laczone, dropsety? Byc moze masz jakis fajny plan, to moglbys podeslac mi na maila (tak zeby trwal 1-2 miesiace) Przepraszam za to pytanie, zalecialo sezonowcem, co nie?
1263225765000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 11 stycznia 2010 17:26
eee no co Ty
całkiem poważnie - ściągnij sobie ten plan ALRI, którym ja jadę jest w poscie na 1 stronie, tam gdzie trening.
jadę ALRI light trwa on 3 tygodnie, ale można zapętlić i jechać nim tak 2-3 razy...
a jest BARDZO zróżnicowany, to taki złoty środek właśnie. Oblukaj koniecznie i daj znać co sądzisz.
Trening fajny, nie powiem, ale.. no zawsze jest jakies ale U mnie na silowni jest jedynie: laweczka 1 dzialajacy atlas maszyna do prostowania i uginania nog drazek w futrynie od drzwi
Wiec raczej bedzie lipa z wykonaniem, bo 70% cwiczen nie zrobie z powodu braku sprzetu
1263231650000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 11 stycznia 2010 18:42
zobacz na moje wypiski
ja mam w domu: sztangielki, łamany, prosty krótki ławkę regulowaną
Przynajmniej masz stojaki, ja robie zerchery (a raczej dopiero ucze sie techniki, trzyman), bo nie mam stojakow na silowni
1263237287000
grzechmek
Wysłana - 11 stycznia 2010 20:21
faktycznie bez stojaków to lipa, żadne cwiczenie nie zastąpi klasycznego przysiadu ze sztangą którego wykonanie bez stojaków na większych cięzarach jest chyba dużym wyczynem