Ale mi cos sfd muli, ledwo mozna wejsc i cos napisac
Mnie zawsze do treningow motywuja nutki Nightwisha, fajna grupa, polecam
1262703165000
_Myron_
Wysłana - 05 stycznia 2010 15:55
Nie mówcie mi o aerobach...właśnie wróciłem z Wisły, gdzie wykonałem "aeroby" na stoku "STOK" Do domou wracałem 80 km, a i tak ubranie całe mokre było...w dodatku wszystko mnie boli Ten taborecik to daje coś? Takie chodzenie chyba nudne!! Mieszkam na 8 piętrze...może zrobię sobie podobne aeroby po schodach wieczorem
1262703351000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 05 stycznia 2010 16:01
Rrumcek - to aero a nie tabata IMO "taboret" lepszy niż rowerek, ale będę przeplatał.
Nightwisha nie słucham. Generalnie moje klimaty to doom, sludge, stary thrash+klasyka Rocka
Zespoły takie jak Jex thoth, candlemass, sun o))), sodom, minsk, nile itd ale też klasyka jak Scorpions, wczesne Bon Jovi, Rolling Stones itd.
I tak przez ... 11 lat już.
Myron - no taborecik to aero jak każde inne - rowerek/steper itd. Ja akurat wolę taboret niż rowerek. Wchodzisz nonstop, zero przerwy przez 40-60min
spróbuj kiedyś. Muzyka albo film i .. wchodzisz
btw: już tylko 1 SOG brakuje
Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2010-01-05 16:07:01
taboret to coś podobnego jak wchodzenie po schodach, z tym ze podziwiam za wytrwałość ja bym tak nie dał rady, góra, dół, góra, dół... podejrzewam że po 5 min wziął bym kurtkę i na pole (na dwór Północ Polski)
A jak tobie podobają się wysiłki tlenowe, bo szczerze mówiąc dla mnie to straszna nuda, wolę interwały/ treningi metaboliczne/ wahadło na podbiegu itp.
Co do nuty to dodałbym jeszcze ACDC, Led zepellin i Deep pueple do tej twojej klasycznej kolekcji