moze sie nei znam i na platakch ale o to co znalazlem
Musli tropikalne jest pełnowartościowym produktem śniadaniowym wyprodukowanym wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości bez konserwantów i sztucznych barwników.
Płatki wchodzące w skład produktu pieczone są z dodatkiem oleju palmowego w wyniku czego produkt jest bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe.
Unikalna technologia produkcji i starannie dobrane składniki umożliwiły stworzenie doskonałego jakościowo - niezwykle zdrowego i odżywczego produktu śniadaniowego. Po dodaniu mleka – płatki w Musli ce****ą się niezwykłą chrupkością, zachowują złocistą barwę a potrawa uzyskuje unikalny, wspaniały smak i zapach.
Zmieniony przez - endru12 w dniu 2009-09-11 11:28:14
Życie zaczyna się po 40-stce....w bicepsie
1252661227000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 11 września 2009 11:41
Gdybym wierzył we wszytsko to co piszą, to jadłbym wszytsko bez cukru i pił jakieś kawy odchudzające ale możesz je jesć jak mówiłem dodaj tylko orzechów włoskich o wiele lepsze na pewno od kukurydzianych pozdr
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne; groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
1252786975000
Libos
Wysłana - 16 września 2009 22:50
Za***isty patent w szkole to miksowanie oliwy/włoskie/wiorki kokosowe i białka + jogurt naturalny . szczególnie dlatego , że wczesniej ciezko mi było dopilnowac malej ilosci ww w diecie biorac kanapki i kombinowalem w sniadaniu i przed tren .. ehh błedy młodosci
1253134231000
Kamaze
Wysłana - 23 września 2009 09:37
Z mojej strony jeszcze jedno pytanko, dotyczące bezpośrednio poruszanego w tym temacie zagadnienia (odżywianie w szkole/pracy). Czy to, że posiłki o których tu mowa są zimne, nie wpływa w jakimś stopniu na ich przyswajalność oraz zdrowie konsumujacej je osoby? Mam tu na myśli uprzednio ugotowane filety z kurczaka/ryż itp, które trafiają do plecaka prosto z lodówki i spożywane są dopiero po kilku godzinach.
Zmieniony przez - Kamaze w dniu 2009-09-23 09:43:54
1253691473000
domer KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 23 września 2009 12:08
Nie ma to wplywu na jakosc, ew. przy wysokiem temp. lepiej surowke dac w osobny pojemnik, szczegolnie jak jest np z octem jablkowym czy winnym. Zoladek lubi cieply posilek, szczegolnie z rana. Pozniej juz nie ma takiej koniecznosci.
Moderator działu Odżywianie
Ekspert -
1253700504000
stary_wuja
Wysłana - 24 września 2009 11:45
tez mam male pytanie... sa dostepne w sprzedazy jakies termosy na jedzenie , ktore jednak trzymaja troche temperatury??? bo cos mnie trafia jak wcinam zimna piers z kurczaka i ryz z warzywami ,ale zimne;/ wlasnie wybieram sie do wiekszego sklepiku,zeby sprawdzic czy takie cos posiadaja wogle;)