Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

[ART] CO JEŚĆ GDY JESTEŚMY W SZKOLE/PRACY? strona 1 i 20

Kilaazz

Wysłana - 06 września 2009 14:53    Edytuj Cytuj
Kazdy z nas robi to dla siebie nawet ci co robia to dla blacharek bez urazy a ci co biora udzial w zawodach robia to rowniez dla siebie poniewaz maja z tego satysfakcje sens zycia, kazdy ma swoje podejscie do tego ja tam twardo pakuje i jem problemem moze stanowic brak checi.
No w butelke ladujesz lejek wkladasz a nastepnie uzupelniasz lyzkami, a nastepnie toast na zdrowie ja polewalem ale mi wyciekalo a zreszta wtedy niesmakowalo wolalem wypic i miec za soba

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 06 września 2009 14:57    Edytuj Cytuj
jeśli to lubisz czemu nie
respect
Ekspert -

Kilaazz

Wysłana - 06 września 2009 15:06    Edytuj Cytuj
Nie lubie ale trzeba widac ze z was miennnnnnnnnncaaaaaaki kielon oliwy prawie jak kielon vody

SFD

Wysłana - 06 września 2009 15:08    Edytuj Cytuj
no wlasnie w szkole jem wloskie orzechy ale wolalbym oliwe mam taka ampulke mala z speed8 20ml pojemnosci yes !

barteklip9

Wysłana - 06 września 2009 15:16    Edytuj Cytuj
Sog

Dobry artykuł

Pierdol wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

barteklip9

Wysłana - 06 września 2009 15:18    Edytuj Cytuj
Można też do szkoły zabrać np

omlet składający się z jaj + platki owsiane + właśnie ww orzechy wloskie badz posmarowany masłem orzechowym

Sory nie edytowałem poprzedniej wypowiedzi

Zmieniony przez - barteklip9 w dniu 2009-09-06 15:19:16

Pierdol wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 06 września 2009 16:09    Edytuj Cytuj
oczywiście że można placka owsianego zrobić
masło orzechowe można zrobić samemu nie z orzechów ziemnych a na przykład z laskowych lub włoskich jak się ma dostęp i też jeść jako przekąska w szkole pozdr
Ekspert -

konro99

Wysłana - 06 września 2009 21:06    Edytuj Cytuj
do szkoły dobrze jest zabierac w pojemniczkach pulpeciki całe jako gotowy posiłek ja robię to w takich proporcjach jak np 100 g zmielonego kurczaka + 100 gram + wszystkie smaczne przyprawy gotujemy to lub pieczemy taki posiłek ma ok 30-35 g białka i ok 70-80 węgli czyli idealnie nadaje się :)

jest tez sporo fajnych rozwiązań np z rybą jesz z pojemnika poprostu pełnowartościową kuleczkę bądź placuszka :)

ból jest chwilowy,chwała jest wieczna. IIII------IIII

t0pek

Wysłana - 08 września 2009 10:29    Edytuj Cytuj
Najpierw trzeba sobie kupic dobre i szczelne pojemniki, bo nic tak nie wk*rwia jak plywajaca zawartosc plecaka w sosie z pomidora np :)

Drugim krokiem jest przygotowanie jedzenia nadajacego sie do szkoly/dluga podroz.
Nadaja sie do tego, imo jajka gotowane, twarozek udeptany z mlekiem, szczypiorkiem i rzodkiewka i oliwa, nuggetsy z cyca (przepis z forum) to jest swietna przekaska na zimno. Np w autobusie, tunczyk w sosie wlasnym z lyzka oliwy, ogorkami konserwowymi, koperkiem i jajkiem. Do tego orzechy :)

Moje CODZIENNE (tak tak) przygotowanie do pracy lub uczelni wyglada tak:

Jutrzejsza walowka do pracy.

1. smazony (szybko musialo byc bo jutro rano wstaje) cyc z indyka
2. 500ml kefiru
3. Salatka: pekinska, pomidor, wedzony ser zolty, swieza bazylia, po lyzeczce: siemienia, sezamu, orzechow ziemnych i wloskich
4. Sos do salatki w sloiczku. 2 lyzki wody, 2 lyzki oliwy z oliwek, mieszanka ziol greckich
5. 30g matrix syntrax waniliowy

I tak codziennie. Tylko salatki inne, ryby, gotowane brokuly.
Najbardziej na redukcji wkurza mnie mycie i noszenie tych wszystkich pojemnikow. Ale innej drogi nie mam, a swiadomosc ze dobrze i w miare zdrowo jem rekompensuje czesc strat.

Czas przygotowania calosci okolo pol godziny :)

Ten pojemnik po lewej zawiera ciasto sliwkowe. Dla kolegow w pracy. Ja nie moge :-/
Sok pomaranczowy po prawej to mojej kobitki. Ja sie nie tykam takich rzeczy :)

Wiec jak sie naprawde chce to wszystko mozna. Ja tam nie mam zadnego obciachu w tym, zeby wyjac pojemnik i wciagnac nuggetsy czy orzechy w metrze/tramwaju.
Wole to niz chodzic do Burger Kinga jak koledzy w pracy :)

Jestem na redukcji oczywiscie :)

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 08 września 2009 14:03    Edytuj Cytuj
brawo za przedstawienie daje soga
jak się chce i ma się checi oczywiście że można
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 68 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

[ART] CO JEŚĆ GDY JESTEŚMY W SZKOLE/PRACY? strona 1 i 20

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.