Świetne ! Sam jestem młody, siłownie uprawiam od niedawna. Wychodze ze złotego założenia - ***ać ich. Dlatego jutro pocisnę z pełnowartościowym posiłkiem do szkoły Dzięki za Arta bo dzisiaj pierwszy dzięń spędziłem na lekkiej głodówce ;/ I już się martwiłem "Co to k*a bedzie z tą szkołą i siłownią"
Dzięki !
do 1 Lipca 2010.
1251919416000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 02 września 2009 22:09
podwieszam na kilka tygodni.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
świetny tekst - nie dość, że ładnie wszystko wyjaśniłeś to jeszcze zmieściła się też szczypta dodatkowej motywacji, więc bardzo możliwe że przynajmniej jakaś część osób przełamie obawy przed taszczeniem "solidnych porcji" do szkoły :)
Nie kumam tylko jednego: "gainer do szkoły się nie nadaje"...? Wiadomo, jako opcja która ma zastąpić posiłek zdecydowanie nie (zakładając że siedzimy w tej szkole po 8 godzin powiedzmy). Niemniej jeśli ktoś zdecyduje się na zabranie zestawu, składającego się z:
1) kurczak, ryż, warzywka, owocki 2) przygotowany wczesniej gainer, do spożycia np na 2-3 godziny po posiłku z punktu numer 1
to ja tam nie mam nic przeciwko :) Poprawcie mnie jeśli się mylę.
1251986927000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 03 września 2009 18:07
a co to za różnica niech 2 posiłek do szkoły będzie podony jak pierwszy chodzi tu o ww z gainera mało jest takich które są dobre (może z 2 by sie znalazło min. uym) gainer najlepszy będzie po treningu chyba że masz w szkole trening więc ok
w tej chwili podważasz nieco przydatnośc gainerów (ogólnie), ale cóż - kwestia indywidualna - czyt. jak kto wali i na co kogo stać ;) tak czy inaczej - tekst bardzo dobry. Ale o tym już pisałem chyba :)
1252005041000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 03 września 2009 21:17
nie podważam to że producenci radzą spożywać w ciągu dnia to swoją drogą Ci sami zreszta zalecają spożywanie jednorazowo czasem porji ponad 1000kcal więc zastanów się .... gainer wypada najlepiej po treningu i większość Ci to potwierdzi pozrd