Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

[ART]Największe mity suplementacji by faftaq

oley92

Wysłana - 02 marca 2008 18:50    Edytuj Cytuj
Można by nazwać taki post:
"dla wszystkich początkujących" albo "coś dla początkujących". W każdym razie nie "Największe mity suplementacji" itp. bo jak młody, 14letni kreatyno-szamacz albo cyklo-układacz-z-gainera to przeczyta to wątpię any odwiedził ten post. Wiecie o co kaman nie??
Znawca -

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 02 marca 2008 19:21    Edytuj Cytuj
faftaq - to daj mi na maila przez powiadomke wersje , poprawiona ;)

co do podwieszania...wrzucimy najlepsze prace do spisu najciekawszych topicow, ktory jest podwieszony - musze miec tylko na to czas, bo ostatnimi czas sporo fajnych prac /artow sie wdziale pojawiło, a ja za to nie mam naprade nawet paru min. wolnego
moze king bedzie mial ;) a jak nie to tak czy siak ,zostana one tam dorzucone
Ekspert -

HadesSquad

Wysłana - 02 marca 2008 19:24    Edytuj Cytuj
super art!!

sog

Zmieniony przez - HadesSquad w dniu 2008-03-02 19:24:59

Znawca -

michal09

Wysłana - 02 marca 2008 19:24    Edytuj Cytuj
art super!

sog duchowy

Ekspert -

kwasny28

Wysłana - 02 marca 2008 19:49    Edytuj Cytuj
artykol pierwsza klasa sog duchowny innego nie moge

faftaq

Wysłana - 02 marca 2008 19:57    Edytuj Cytuj
dzieki.

ok, poprawie i przeslę.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

chucknoris

Wysłana - 02 marca 2008 20:04    Edytuj Cytuj
jak dla mnie wartościowy jest pierwszy mit wartościowy reszta dla początkujących. ale i tak jestem zwolennikiem brania pierwszej porcji kreatyny na czczo przydało by się o tym ile powinna wynieść realnie najkrótsza przerwa między porcjami kreatyny osiem godzin dla mnie starczy ciekawe jak wypada to w badaniach
Specjalista -

faftaq

Wysłana - 02 marca 2008 20:08    Edytuj Cytuj
jesli mozesz - uzywaj przecinkow, bo nie do konca zrozumialem o co Ci chodzi, zwlkaszcza z tymi badaniami

jesli uwazasz inaczej niz ja (co o brania kreatyny na czczo i odstepu miedzy porcjami) - prosze uzasadnij.

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-03-02 20:08:42

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

chucknoris

Wysłana - 02 marca 2008 20:17    Edytuj Cytuj
jestem zwolennikiem brania kreatyny (mono) rano na czczo i po treningu. miałem ostatnio możliwość sprawdzenia tego. Pierwszy cykl w życiu robiłem w wieku ~16 lat . zero diety ćwiczyłem poprawiałem wyłącznie siłe zresztą nie wiedziałem po co dieta. brałem mono na czczo i po treningu zapijałem tymbarkiem . wyniki poszły całkiem dobrze czułem się napompowany przy niewielkim wysiłku ogólnie czułem się jak Bóg. niestety nastała przerwa i ponad rok bez odżywek. Zaczełem znów ćwiczyć i sięgnełem po mono lecz z troszkę wiekszym pojęciem. brałem przed i po treningu miska wmiare trzymana lecz efekty dużo słabsze a brałem dwie te same kreatyny
Specjalista -

faftaq

Wysłana - 02 marca 2008 20:22    Edytuj Cytuj
trudno na jednym przykladzie cos wywnioskowac, z reszta nie wiem czego to ma owodzic.

ja rok temu zrobilem cykl na mono biorac tylko 4g na dobę i bylem rownie zadowolony z efektow jak przy dawkach 10g (choc przy 10g retencja woy jest wieksza), a przyrost sily byl wiekszy niz nac cyklu CP. nie wyciagam jednak pochopnych wnioskow, a jedynie biore pod uwage pewne zaleznosci. Tobie polecam to samo.

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-03-02 20:22:41

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 8 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

[ART]Największe mity suplementacji by faftaq

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.