Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 13655 razy
słowa kluczowe: zanim  zadasz  pytanie 
Autor

*** ZANIM ZADASZ PYTANIE ***

Ted

Wysłana - 13 marca 2003 00:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Zanim zadasz pytanie:

1. Zapoznaj sie z artykulami o dopingu na stronie glownej www.kulturystyka.pl :
- Efekty uboczne stosowania sterydów i prekursorów hormonalnych
- Metandienon (METANABOL) - "mały" test
- Tamoxifen
- Mesterolone
- Wirusowe zapalenie wątroby
- Ginekomastia
- Dlaczego cyklicznie
- Prohormony
- Podróbki
- Tapering
- Technika injekcji
- Bajka o krasnoludkach
- Opisy sterydów

2. Przeczytaj artykul VENOMa -> http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=48194 i sprawdz czy nie za wczesnie zdecydowales sie na doping.

3. Zagladnij do archiwum, upewnij sie czy na Twoje pytanie ktos juz wczesniej nie odpowiedzial

4. Jesli nie znalazles odpowiedzi to na 99% zle szukasz, sprawdz jeszcze raz, odpowiadanie setki razy na to samo pytanie jest frustrujace, nie wiesz o tym ??

5. Wypelnij profil, bez tego ani rusz.

6. Zadajac pytanie wykaz sie podstawowa znajomoscia tematu bo za pytanie w stylu "Co to jest metanabol??" mozesz dostac ban-a

Prosze tu nic nie dopisywac, (nie dotyczy "grubasow" i moderatorow )

Pozdro
Ted

--- Primum NON Nocere ---

Zmieniony przez - Ted w dniu 2003-03-13 01:57:35
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 marca 2003 09:45 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

brutus

Wysłana - 13 marca 2003 09:45    Edytuj Cytuj
Doradztwo komuś o kim nic nie wiadomo gdyz np. nie wypełnił profilu również może być usuwane.

------------------------------
Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

"Moderator w dziale Trening"

Ted

Wysłana - 13 marca 2003 10:04    Edytuj Cytuj
Brutus, to jest oczywiste, ale dzieki za wyartykulowanie . Pytania dotyczace SAA, a zadawane bez wczesniejszego uzupelnienia profilu (przede wszystkim wiek, waga, wzrost i staz treningowy!!) beda usuwane.

Pozdro
Ted

--- Primum NON Nocere ---
Specjalista -

brutus

Wysłana - 13 marca 2003 10:23    Edytuj Cytuj
Chodziło mi o usuwanie konkretnych odpowiedzi na takie pytania , chyba że odpowiedzią będzie odnośnik do tego posta itp. a nie rozpiska

------------------------------
Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

"Moderator w dziale Trening"

Klejcun

Wysłana - 14 marca 2003 14:24    Edytuj Cytuj
Ted gratuluje moda,widze ze z tygodnia na tydzien robi sie coraz lepiej w dziale (w koncu).

"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK"
-----<<<<<<<< >>>>>>>>-----

Pozdrawiam.
Ekspert -

NO_RD

Wysłana - 14 marca 2003 23:00    Edytuj Cytuj
Jak dotąd to forma(zespół czynników wpływających na to ,że czytanie postów jest przyjemne) "dopingu" miała tendencje spadkowe ,zobaczymy teraz

Dobry artykuł Ted , niestety wątpie żeby cokolwiek zmienił , no chyba że wprowadzi super zamęt na forum (to kasowanie odpowiedzi itp. ehhh...

pozdrawiam

I'm Iron Man
-<<<DBZ-TEAM>>>-Sierżant
Z otchłani chaosu przybywam JA ,by wspomóc was w walce...

I'm Iron Man
-<<<DBZ-TEAM>>>-Sierżant
Z otchłani chaosu przybywam JA ,by wspomóc was w walce...

MANIAC GYM ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 marca 2003 23:23    Edytuj Cytuj
&gt;--*!WYSZUKIWARKA!*--&lt;
http://www.sfd.pl/search.asp

Ekspert -

lifter

Wysłana - 15 marca 2003 11:31    Edytuj Cytuj
No porzadek musi byc!!!

Three-Stroke Combat Studio &amp; Carlson Gracie Team London
-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-

Ekspert -

EcstazY

Wysłana - 28 marca 2003 12:54    Edytuj Cytuj
W profilu przydałaby się rubryka odnośnie stażu.

Peace Love &amp;

Peace Love &
.::a kiss to build a dream-on::.

kooks

Wysłana - 09 kwietnia 2003 21:58    Edytuj Cytuj
Ted twoj post jest ok w tych artykulach co napisales zeby zajrzec do nich przed zadaniem pytania(te na www.kulturystyka.pl) jest naprawde duzo informacji. Ale najgorsze jest to ze chyba jak nawet sie kogos odsyla do twojego posta to on tylko przeczyta zeby tam zajrzec i to wszystko, jak sprawdzalem artykuly na tej stronie przeczytalo bardzo malo osob(najwiecej chyba &quot;opisy sterydow&quot; 14 osob). Dlatego duzo osob zadaje tak bezsensowne pytania bez zapoznania sie z tymi artykulami. Sogacz dla ciebie Ted

moze kiedys dostane soga

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Specjalista -

ggobo

Wysłana - 29 kwietnia 2003 22:17    Edytuj Cytuj
grochem o scianę ted. może tytuł twego posta napisać na czerwono albo cyrylicą? chociaż i tak go wyróżniłeś sposród innych. nie jestem zadnym znawcą w porównaniu z tobą czy innymi z tego forum i z całą pewnością mam mniej do powiedzenia ale śmiem twierdzić że niezadługo zaczną padać pytania typu &quot;chcem brać metanabol. szukam kogoś kto za mnie poćwiczy na siłce.&quot; dla wiekszości juz nawet nie chce się szukać. chcą na swoje banalne pytanie mieć indywidualną odpowiedź, którą potem wydrukują bo nie będzie im się chciało nawet przepisać i będą ja nosić pomiętą w kieszonce na siłownię (oby) zeby nie zapomnieć o co pytali. ale co wobec tego zrobić? nie odpowiadac? mam dylemata.

Kingsajz dla każdego!!
Znawca -

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

*** ZANIM ZADASZ PYTANIE ***

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.