Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witajcie. Celem tego postu jest zachowanie porządku w dziale. Co kilka dni pojawiają się pytania odnośnie pierwszego cyklu, co brac/jak brac, osoby te nawet nie chcą czytać/szukać w wyszukiwarce.
"Liczba przeczytanych artukułów: 0 , liczba wysłanych artykułów: 1"
takie są niestety realia. Wpadłem na taki pomysl, aby to wlasnie tutaj zamieszczac swoje sugestie/pytania n/t pierwszego cyklu. mam nadzieje, ze uda mi sie ten pomysl zrealizowac.
Zamieszcze teraz info i linki z ktorych mozna sie wiele dowiedziec. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aby zabrać się za koks musisz spełniać poniższe warunki:
a) musisz mieć ukończone 18 lat, / najlepiej poczekać do ~21 roku życia b) staż na siłowni - minimum 2 lata c) musisz posiadać wiedze na temat: -diety -treningu -regeneracji -suplementacji
Branie sterydów anaboliczno-androgennych ma sens tylko wtedy, gdy wykorzystasz to co dała natura - bo po co się truć skoro można to osiągnąć za pomocą supli ?
Zakładając, że naszym celem jest masa wybieramy pomiędzy dwoma środkami:
Myślę, że te linki są najwartościowsze. I tak jak wspomniałem. Chciałbym aby własnie w tym temacie pisać swoje posty o pierwszych cyklach, uwagi, sugestie , pytania. Licze tez na ciekawe dyskusje w tym temacie.
Zmieniony przez - Mariusz987 w dniu 2006-10-11 18:21:16
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::......... [ON]
Znawca -
1160748721000
Leandro
Wysłana - 13 października 2006 18:07
bardzo dobry pomysl ,
ciekawi mnie tylko czy kazdy kto whodzi do tego dzialu choc raz uzywa wyszukiwarki zanim zada pytanie ? mam co do tego pewne obawy gdyz na nowo pojawiaja sie wiadomosci tego typu
moze wprowadzic jakies ograniczenia w tym dziale??
pozdro
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50 **Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie** Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół.. mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
Specjalista -
1160755622000
Andrew3 www.fight24.pl
Wysłana - 14 października 2006 12:56
Pomysł bardzo dobry i chęci naprawdę szczytne ale obawiam się że i tak nie wiele z tego wyjdzie. Tym co chcą szybko urosnąć nie chce się tracić czasu na szukanie i czytanie. SOG z pracę i pomysł Poz
Sceptyczny Entuzjasta SAA
How to create a perfect beast ?!
Ekspert -
1160823386000
Motorek
Wysłana - 16 października 2006 01:57
Niemam zbyt duzego doswiadczenia na silowni a zalezy mi glownie na szybkim przyroscie spaleniu tluszczu no i masie miesniowej ( po nowym roku wyjezdzam z Polski do pracy ). Przeczytalem tutaj ze wymagane doswiadczenie na silowni to 2 lata... Czy jest to koniecznosc? Co stanie sie jesli "cos" wezme bez wymaganego stazu? Mam 19 lat, 185-187cm wzrostu, waze 72kg ale mam troche brzucha no i wogole troche spasniety jestem... . Co mogl bym brac? Macie moze jakies sugestie? Mam dostep do wszystkiego co mozna zakupic w aptece. Wprawdzie troche czytalem na ten temat ale nadal uwazam ze jestem calkowicie zielony jesli chodzi o sterydy, dlatego prosze o wyrozumialos. p.s probowalem szukac na forum osob z podobnym problemem ale niestety albo nie umiem szukac albo jestem pierwszy ( w co watpie ).
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Motorek w dniu 2006-10-16 02:05:53
1160956627000
BabciaCela
Wysłana - 16 października 2006 18:54
to nic nie da, poniewaz jest za duzo podwieszonych tematow, nikt tego nie czyta bo nikt nawet nie zauwaza, kazdy zaczyna od "normalnych" postow. taka prawda, najpierw powinniscie usunac conajmniej 6 niepotrzebnych podwieszonych postow zeby bylo w miare przejrzyscie
1161017656000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 17 października 2006 16:27
ale zawsze mozna podac w nowym poscie link do tego tematu a taki wysyp smieci kasowac i juz
dobry pomysl ale realizacja ciezko przyjdzie
BORN TO WIN.
Ekspert -
1161095237000
Kasparov
Wysłana - 17 października 2006 23:03
Ano własnie więc dopisze tutaj , ktoś mi powiedział ze nie warto robić żadnych piramidek tak więc 98tab metki (rus) + kilka innych rzeczy sylimarol ... na odblok 6 tab clomidu , starczy? , wrazie czego mam 12 5tyg i tak 3-3-3-3-2 staż 2 lata na czysto bez diety .. teraz mam diete i oczywiscie trening ustalony 4dni w tyg:)
Zmieniony przez - Kasparov w dniu 2006-10-17 23:12:50
Zmieniony przez - Kasparov w dniu 2006-10-17 23:36:43
1161119035000
Kruszek
Wysłana - 17 października 2006 23:38
Ja się zaczynam nad takim pierwszym cyklem zastanawiać, ale mam tyle wątpliwości...
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Znawca -
1161121099000
Aleks
Wysłana - 19 października 2006 17:53
Motorek, jesli po Nowym Roku wyjezdzasz z Polski do pracy a to oznacza ze nie bedziesz mial czasu na regularne treningi a tym bardziej na przypilnowanie diety to nie zawracaj sobie glowy zadnymi saa. Przy Twoim wzroscie waga 72 kg to raczej niedowaga... Jesli jednak uparcie bedziesz chcial po cos siegnac to polecam ten temat -> http://www.sfd.pl/temat201169/
Kasparov, patrzac na Twoj profil trenuj jeszcze z odpowiednia dieta kilkanascie miesiecy, dodaj stacki kreatynowe i zobaczysz jak urosniesz
Kruszek do Ciebie poszedl @
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -
1161273237000
Kasparov
Wysłana - 20 października 2006 11:39
Pociągne diete i treningi żeby wszystko było zapięte na ostani guzik , i wtedy zobaczymy , narazie wszystko leży sobie w szufladzie, więc komfort psyhiczny jest