Dobrze, że ja Was pilnowałem z tamtym spamem Niestety na nowy nieco się spóźniłem
Życie jest proste -jedz, śpij i trenuj zapasy!
1261063738000
rendan
Wysłana - 17 grudnia 2009 16:59
vexen świnia laski ni ma.
Rób swoje, i nie patrz się na innych!
1261065576000
nocnyMichu
Wysłana - 17 grudnia 2009 17:06
Co do buki to Wam opowiem historie Bylem kiedys za dzieciaka nad jeziorem i mielismy kierownika tak upierdliwego ze to przesada. Kazdego ogarnial strach jak szedl do nas wiec nazwalismy go Buka, ogolnie nas chyba nie lubil nawet roweru wodnego nie chcial nam wypozyczyc ( to chyba potym jak w 6 bylismy na dwuosobowym) ciagle gadal o jakies ciszy nocnej i takie tam duperele, ale do rzeczy pewnego wieczoru wracamy na domek a tu kreca sie jakies dwie dziewczynki, gadka szmatka jedna pyta sie czy znamy kierasa to my z kumplem mniej wiecej tak: -Buka ten skur... nie chce na rower dac, pedal ***any i tak z dobra minute na niego jechalismy dziewczyny byli cicho. Nagle Buka wychodzi z swojego domku patrzy na nas, na dziewczyny po czym mowi -Monika do domu pozno juz! Co sie okazalo to jej wujek Nasza mina bezcenna
Scorpion, przestaniesz wreszcie flirtować z nastic, i to pod moim okiem? jak już musisz, to idź do spama w Tradycyjnych, tam nie zaglądam to nie będe widzieć
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."