Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1.WIEK: 26 2.WAGA: 125 3.WZROST: 192 4.WYMIARY: BICEPS:48 KLATA: 138 UDO: TALIA: 95 5.STAZ NA SILOWNI: 12 lat 6.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 4 cykle na m1t 20mg cd , 5 cykl prolo 500 week + deca durabolin 300 week , 6 cykl prop 100mg c2d + clen + efka+ kofeina 7.TRENING: 3x tygodniu + 2x w tyg areoby 8.CEL CYKLU: czysta masa miesniowa i pozbycie sie resztek fatu 9.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 3-4 miesiace 10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): Tycia 11.STAN ZDROWIA: dobry 12.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: brak
Panowie 4 tyg temu skonczylem wstepna wycinke. Cykl trwal 10 tyg i skladal sie z propa , i naprzemiennie clen+ efka. Teraz w wakacje planuje dokonczyc to co zaczalem i zastanawialem sie nad propem+ wino + npp.Mam problem z rozpiska chcialbym jak najlepiej wykorzystac te srodki.Prosilbym zebyscie pomogli mi rozpisac moj cel pozbycie sie reszty fatu i wzrost czystego miecha.
Zmieniony przez - muffa w dniu 2007-04-26 20:09:28
Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość
Zmieniony przez - prv_87 w dniu 2007-04-26 21:38:34
Zmieniony przez - prv_87 w dniu 2007-04-26 21:39:49
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -
1177616141000
muffa
Wysłana - 26 kwietnia 2007 22:08
prv_87 wlasnie niewiem jak dopasowac dawki wina i npp bo propa mam zamiar bic 100mg c2d lub cd
Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość
[ON]
1177618127000
ArvaL
Wysłana - 26 kwietnia 2007 23:08
z Twoja waga to wez 50ed i bedzie gut ale dupa pokuta okrutnie,,...chodziz 100ed tez by dało rade
Zmieniony przez - ArvaL w dniu 2007-04-26 23:08:35
Znawca -
1177621686000
prv_87
Wysłana - 26 kwietnia 2007 23:16
a wino oral czy strzaly chcesz ? wszytskie te srodki trzeba wbijac z duza czestotliwoscia wiec tak czy siak dupa pokluta bedzie
Specjalista -
1177622194000
e-lite
Wysłana - 26 kwietnia 2007 23:38
zrobienie dobrej sylwetki to nie jest kwestia kilku tygodni nawet na saa trzeba troche czasu zeby cos z tego wyszlo wymiernego
proponowalbym cykl progresywny, zaczynasz propionatem i czerpiesz z niego poki klepie, nie wiem jakich dawek potrzebujesz ale sam powinienes wiedziec, zacznij od najnizszej skutecznej i ciagnij 3tyg, przez ten okres dawka bedzie dobrze oddzialywala i bedziesz robil postepy, kolejny krok zeby wszystko hulalo to albo zwiekszenie dawki na kolejne 3tyg albo dodanie anabolika, proponowalbym zwiekszenie a kolejny srodek na okres pozniejszy kiedy na samym propie juz nic nie bedzie szlo, wiec na kolejne 3tyg zwiekszasz dawke i ciagniesz, masz juz 6 progresywnych tygodni za soba, z racji ze npp wkreca sie 1-2tyg proponowalbym dodac ja w 5-6tyg cyklu dzieki czemu po wyczerpaniu sie mocy propa wjedzie ow nandrolonik i pobujasz sie kolejne 4tygodnie, w momencie kiedy zaczniesz npp sugerowalbym zmiane estra testosteronu na enanthat, nie jest to konieczne w wypadku gdy cykl bedziesz chcial skonczyc w ciagu kilku tygodni, ale gdy chcesz go przedluzac to wlasnie wtedy lepiej sie sprawdzi enan, npp razem lacznie ciagniesz 6tyg, czyli konczysz w 10-11tygodniu, poczym dodajesz winstrol dzieki ktoremu aktywne dzialanie cyklu wydluzy sie o kolejne 6tyg z racji super wlasciwosci ow srodka, testosteron proponowalbym odstawic na 2tyg /wersja enana/ przed skonczeniem cyklu lub na tydzien przy propionacie
teraz kwestia PCT, wiadomo warunkiem prawidlowego czyt udanego PCT jest brak supresywnych/blokujacych metabolitow ktore sie nagromadzily podczas cyklu, w tym celu swietnie spisuje sie clen, ktory powinienes zaczac rowno z ostatnim tygodniem cyklu /sam winstrol/ i ciagnac jeszcze 2tyg PO clomid dajesz 1-2dni po winstrolu i lecisz rowno z clenem, po wszystkim jestes czysciutki bez ryzyka blokady
masz ¬15 tyg progresji
wystarczajacy okres do super zmiany sylwetki
Ekspert -
1177623498000
muffa
Wysłana - 27 kwietnia 2007 10:47
prv_87 wino chce injekcyjne Jaka dawke polecasz do mojej wagi i 100mg c2ed propa?
e-lite wiem ze zrobienie dobrej sylwetki to nie kwestia kilku dni Zaczalem robic juz cos w tym kierunku 4 tyg temu i chce ta dopiescic w wakacje Rozpiske kotra proponujesz bedzie wygladala nastepujaco:
1-3 100mg c2d prop 3-6 150mg c2d prop 7-15 200mg c4d prolo 5-11 npp ? ( jaka dawke proponujecie bo pierwszy raze bede mial do czynienia z tym srodkiem) 12-17 wino c2d (jaka dawke proponujecie bo pierwszy raze bede mial do czynienia z tym srodkiem)
e-lite niewiem czy dobrze zrozumialem twoja rozpiske jezeli sa jakies bledy to prosilbym zebys poprawil
Panowie sogi poszly
[ON]
1177663642000
prv_87
Wysłana - 27 kwietnia 2007 11:24
injekcyjne to imo 50mg e2d da rade, a co do npp to skoro 1wszzy kontakt to 50mg e2d tez wydaje mi sie ze bedzie ok, ale w sumie biorad pod uwage twoje gabarty to nie jestem pewien wiec lepiej niech sie wypowie ktos bardziej kompetentny
Specjalista -
1177665856000
Center88
Wysłana - 27 kwietnia 2007 11:30
dalbym 100mg
Ekspert -
1177666239000
muffa
Wysłana - 27 kwietnia 2007 11:31
prv_87 tez myslalem zeby winko brac 50mg c2d bo slyszalem ze konkret cisnienie idzie a co do npp poczytalem troche i srednio radza brac 100mg c2d ale poczekam jeszcze na inne wypowiedzi
Center88 co ile mam brac npp przy tej dawce, c2d?
Panowie jakiej firmy polecacie npp i winko? Wino myslalem zeby kupic z zambonu.
Zmieniony przez - muffa w dniu 2007-04-27 11:32:30
[ON]
1177666280000
Center88
Wysłana - 27 kwietnia 2007 11:34
winko 50mg e2d starczy jak masz kase zambon dobry bralem neidawno npp najlepiej spoffa apteka ale dosc droga 100mg e2d starczy. prop farmak.