Więc zaczne od tego że mialem staż roku, byłem po cyklu mono a pozniej Xpand. NIestety przez ostatnie pół roku nie byłem na siłce ze wzgledu na pobyt zagranicą. Teraz już ćwicze od miesiąca znowu i mam takie pytanie: czy mass xxl i nitrobolon to bedzie dobra sprawa aby wrocic do formy i przybrac na masie i sile?? co mozna by było dorzucic jeszcze;p dzieki z gory za odpowiedzi
poczekaj jescze lepiej miesac z nitrobolonem do tego mozesz dożucić zma apteczne omega-3 i jakies witaminki
"Życie jest za krótkie zeby być małym by Andreas Munzer"
Znawca -
1160070243000
malphas
Wysłana - 05 października 2006 19:46
dobry trening aby sie rozruszac, nie przesadzaj z ciezarami, podziel cialo na 2 sesje treningowe, duze grupy miesni trenuj 4x12 male 3x12 do tego dobry bilans kcal 2g/kg bialka 4g/kg wegli 0,5g/kg tluszczy, po miesiacu powinna lekko sila powrocic, wiec dopiero potem wejdz na masowke
co do suplementow uwazam ze narazie zdebne, pozostawil bym kreatyne dopiero po takim mocnym wstepnym treningu przygotowawczym
jednak odzywki oczywiscie jak najbardziej wskazane, jezeli trudno ci zjesc zamierzone kalorie to warto zakupic sobie jakis gainer, chocby mass xxl lub gain bolic
malphas w sumie co do mnie to ja mam problem z przemiana materi i takie tam opcje, wiec dlatego musze naprawde jeść grubo poza norme. Trening mam troszke inaczej rozpisany bo jeszcze mam dorzucone dopomowanie mięśnie<czy jak to się tam nazywa>. A wogóle ktoś próbował taki remix?? jakie efekty?? bo czytałem ze po samym nitro chlopaki nawet dobre efekty mielo.
1160078050000
malphas
Wysłana - 06 października 2006 09:56
rob tak jak ci napisalem
uwierz ze superserie i serie laczone sa narazie zbyteczne, potrzebujesz czasu aby rozruszac stawy , miesnie, sciegna, gdy od razu ruszysz z ciezkim treningiem w pozniejszym etapie miesnie nie beda reagowaly na bodzce
przelicz ilosc spozytych produktow przez ten przelicznik jaki ci podalem a zauwazysz ze to wcale nie jest tak malo
No i już w miare po rekonwalescencji. Teraz zakupiłem Nitrobolna II 500g na 100 porcji i Magnum 8000 pare kilo. Zaleca sie podobno branie nitro 3x w treningowe dni i 2x w nietreningowe, ale jak tu dolozyc tego magnuma?? bo on ma oprocz bialka, weglowodanow, 4 g krety wiec nie wiem za bardzo jak to polaczyc wszystko. Czekam na pomoc i z gory dziekuje.
1162561763000
wsbil
Wysłana - 05 listopada 2006 10:32
Czy ktoś mi wreszcie pomoże jak rozpisac dawkowanie??!! zawsze jest tyle ludzi co mówie czego to oni nie brali, a uzyskac jakąś pomoc to trzeba głową przez ściane walić
1162719136000
susik_89
Wysłana - 05 listopada 2006 10:33
nitro masz za mało na cykl rano 10g na czczo przed treningiem 15g w nietreningowe 10g rano i 10g w porze treningu gainera sie bierze w/g braków w diecie