$$$$$ - Nagroda za najlepszy test niesponsorowany 2o1o roku! - $$$$
solaros
Wysłana - 06 września 2010 15:22
Sprawdź swoje BMI
Witam wszystkich testerów - terazniejszych i tych przyszlych tez.
Dobra wiadomosc - wpadlismy na pomysl aby nagrodzic osobe która zrobila najlpeszy test w 2010roku.
Zakwalifikowane sa (i beda) wszystkie testy ktore zastaly rozpoczte i skonczone w tym roku! Testy tylko i wylacznie niesponsorowane! Testy których autor nadal jest aktywny (nie koniecznie w tym dziale).
Tak wiec z automatu zostaja zakwalifikowane wszystkie testy jakie mialy miejsce - lista ponizej.
Co dalej?
★ pod koniec roku/gdy będzie się zbliżał czas realizacji - zrobi się temat ze wszystkimi (zakwalifikowanymi) testami zeby wszyscy tez mogli wyrazic swoje zdanie. Bedzie ankieta z możliwości glosowania...........
Pozniej
★ TOP 3 - zostanie przedstawione szanownemu gronu moderatorów w celu wybrania tego 'THE ONE,end only'
... i Oni beda mieli decydujace zdanie - choc najlpesza trójke wybieracie Wy! Uniknie sie podejrzen o 'kolesiostwo' jak to mialo miejsce kilka razy wczesniej. Jak wiadomo modzi sa bezstronni i zawsze maja racje,wiec.........
Co jeszcze....?
Jest szansa na to aby nagrod bylo wiecej niz 1. Nie jest pewne na 100% - ale jest szansa ze (moze) nagrody beda dwie,moze dla 3-ech osob! Na pewno jedna - to jest juz pewne.
Tak wiec macie szanse robiac cos dla siebie - bo chyba to jest glowne zadanie testu - zdobyc jakas nagrode. co to bedzie/ile to bedzie - nie wiadomo jeszcze - jedno jest pewne ze cos bedzie
Tak wiec jesli planujecie cos 'jesc',moze zrobic dziennik,albo prowadzicie dziennik - nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobic test jednego czy kilku suplementów - WARTO!.
Jesli pomysl sie przyjmie - w sensie aktywnosc w tym dziale wzrosnie -> ilosc testow - wierze ze taki sposob nagradzania zostanie przyjety na stale i moze bedzie stosowany nawet czesciej.
Wszystko w Waszych rekach - pomysl jest - reszta zalezy od Was.
chciałem zrobić kolejny test (bo planuje dosyc rozbudowany cykl od pazdziernika) ale juz zalozylem dziennik treningowy z racji wlasnie malego zainteresowania testami (jest kilka jednych osob ktore sa tutaj aktywne)
pomysl dobry zobaczymy czy cos podkręci ;)
1283779845000
solaros
Wysłana - 06 września 2010 15:35
oby oby jakas motywacja czy zacheta wieksza mam nadzieje ze bedzie
jesli nic sie nie zmieni - pewnie bedzie to jednorazowa akcja - jesli ruszy to zobaczymy co dalej
testów na chwile obecna jest 9 (+te w których ja bralem udzial + banana) - to i tak daje duza ilosc 12-14testów na 8 miechów.
Reszta for - jesli chodzi o taki sposob prowadzenie dziennika czy majac na mysli sam TEST - zostaja daleko daleko w tyle......... ba byla akcja kopiowania tematów swego czasu.
Sam mam ochote na jaks nagroda ale jestem zdysfalifikowany .......
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-09-06 15:36:48